Над 500 състезатели се включват в силен турнир по тенис на маса у нас

02

В средата на лятото ваканционно селище Албена ще стане за двадесета поредна година европейски център на най-масовия спорт в света – тениса на маса, съобщава организаторът му Стефан Георгиев, съобщава Centersport.org.

Над 500 състезатели и гости от над 20 европейски страни ще вземат участие в 20-ия юбилеен фестивал по тенис на маса „Албена 2018“. От 25 до 29 юли в спортна зала „Албена“ ще се проведат майсторските турнири за мъже и жени „Abena Open“, съпроводени с турнири за ветерани в 5 мъжки и 1 женска възрастови категории.
След финалните срещи в неделя, 29 юли, ще започне Международен тренировъчен лагер по тенис на маса с участието на юношеските национални отбори на Германия, много национални състезатели от Русия, Румъния, България, Молдова и др. А от 2 до 5 август програмата на международния форум включва и открити турнири за момчета и момичета до 12 години, кадети и кадетки до 15 и юноши и девойки до 18 години.
За любителите на спорта с малката топка входа за зрители в зала „Албена“ е безплатен и организаторите на проявата от спортен клуб „Дама купа“ канят всички желаещи от цялата страна да се насладят на майсторството на едни от най добрите състезатели в Европа от 9 до 90 годишна възраст.Състезанията започват всеки ден от 10.00часа

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ