Безобразие от Бобитата! Няма кой да отчете завършен ремонт в Първа лига, пращат Ботев – Левски на друг стадион! (ВИДЕО)

1

БФС се отнася изключително нехайно към завършеният ремонт на стадион „Христо Ботев“ във Враца. От местния Ботев са изпълнили всички предписания, които от Бояна са им дали, за да могат да домакинстват на собственото си съоръжение в Първа лига. От подчинените на Борислав Михайлов обаче никой не е дошъл все още, за да отчете свършеното и така е много вероятно Ботев да приеме Левски на стадион „Огоста“ в Монтана.

„Все още очакваме да ни посетят и да се произнесат, дали можем да получим временен лиценз на стадиона. Ако това не се случи до понеделник на обяд, започваме да се подготвяме за домакинство в Монтана. Тепърва ще си задаваме въпросите, кой ще носи отговорност ако феновете на Ботев Враца и Левски се срещнат по пътя между Враца и Монтана, което е неизбежно. Какво ще стане, ако стотици хора останат около стадион „Огоста“, защото капацитетът му трудно ще побере всички желаещи да гледат този мач на живо?“, написаха врачани на официалния си сайт, като публикуваха и видео с репортаж на местна телевизия по случая.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ