Лудост в Разград! Лудогорец пречупи Локомотив (Пд) с автогол

Ботев Пловдив - Лудогорец

Лудогорец победи Локомотив (Пловдив) с 1:0 у дома в двубой от 14-ия кръг на Efbet лига.

Първата част не предложи много емоции на феновете в Разград, които първо изтръпнаха при положение на Умарбаев във втората минута, а след това съжаляваха при пропуск на Пластун пред вратата на съперника.

Втората част започна атаки на Лудогорец, а домакините получиха дузпа в 60-ата минута за фаул срещу Текпетей. Пиерос Сотириу обаче пропусна за първи път в кариерата си, след като първо удари последователно двете странични греди а при втория си опит стреля над вратата.

След пропуска двамата треньори направиха по няколко смени, но това не повлия особено на динамиката на играта и създаването на повече опасности.

Ихинио Марин имаше чудесна възможност да открие резултата в 82-ата минута, но вратарят на Локомотив реагира прекрасно и спаси. Пет минути преди края реферът Драгомир Драганов отсъди дузпа за Лудогорец, но след преглед на ситуацията с ВАР , промени решението си.

Домакините не се отказаха от това да търсят победата и минута преди края Бърнард Текпетей центрира остро, а Кристиан Гомис си отбеляза автогол.

Лудогорец записа 11-а победа в 12 мача от началото на сезона и води уверено с 33 точки, докато Локомотив е на осмо място със 17.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ