В Локомотив Пд въздъхнаха с облекчение! Кумът на Стоичков се намеси и …

Локо Пд-ЦСКА1948-13

Добра новина дойде за Локомотив в дни преди мача срещу Славия от втория кръг на новото първенство. В неделя от 18.30 часа черно-белите приемат тима от Овча купел с амбицията да запишат първа победа за сезона след слабия старт и загубата от ЦСКА. Наставникът Бруно Акрапович ще има на разположение трима от привлечените през лятото футболисти, които не успя да използва на Армията заради идиотската ситуация с липсата на картотеки, пише Марица. С дружните усилия на служителите в клуба с права да играят срещу белите се сдобиха нападателят Вилим Посинкович, а също така защитниците Милош Петрович и Йосип Томашевич.

След намесата на административния директор Атанас Узунов от БФС изискаха жълтите им карти, което позволи на Петрович и Посинкович да получат картотеки. Днес това ще стане и с Томашевич, но по служебен път. Бекът за последно е играл в трето ниво на хърватския футбол, а клубът му е банкрутирал, което автоматично го освобождава от всякакви ангажименти.
Все още обаче не е картотекиран завърналият се на Лаута Димитър Илиев. Жълтата карта на Илиев не е пристигнала от Полша, където игра за последно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ