Стойчо Младенов към твърд титуляр: Сядаш на пейката

7 Dni Sport03.11.2021
Царско село - ЦСКА, Анатоли Нанков, Тодор Янчев, Стойчо Младенов, Карло Мухар

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще изпрати на пейката опорния полузащитник Карло Мухар, твърди “Тема Спорт”.

Представянето на хърватина до този момент е незадоволително и в неговата зона ще се потърси промяна. За 11-те си мача с червената фланелка Мухар ще се запомни единствено с победното попадение в добавеното време на двубоя с Царско село.

При това положения срещу Зоря (Луганск) в груповата фаза на Лигата на конференциите “армейците” ще излязат с прекроена двойка пред защитата, тъй като Младенов няма да може да използва и Тибо Вион. Французинът пропуска срещата заради наказание. Той получи червен картон в предишния мач с украинците, който “червените” загубиха с 0:1 на стадион “Васил Левски”.

На “Славутич Арена” в Запорожие като вътрешни халфове ще действа добре познатият тандем между Амос Юга и Жеферсон. Това ще е и първи мач за Юга като титуляр в груповата фаза на Лигата на конференциите. Той пропусна първата среща срещу Рома заради контузия, а в двубоите срещу Бодьо/Глимт и Зоря се появяваше от пейката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ