Григор Димитров: Не мога да повярвам, че това се е случило

7 Dni Sport02.11.2021
Григор Димитров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров изрази задоволство от представянето си при победата над Ришар Гаске с 6:1, 4:6, 6:2 на Мастърс турнира в Париж и призна, че не може да повярва колко мачове вече е изиграл с французина. Той има пет победи над българина, докато Гришо вече може да се похвали с четири успеха над Гаске. Димитров надви французина и преди четири години, също в Париж.

„Определено Ришар е много опасен тенисист. Не мога да повярвам, че съм изиграл толкова мачове срещу него. Той е много опитен състезател и никога не трябва да бъде отписван. Това направих и аз, нямаше момент, в който да го подценя. Доволен съм от това, което направих. Наслаждавам се на такъв тип двубои. Беше доста непредсказуемо. Аз обаче нямах съмнение, че ще успея да продължа“, сподели Григор Димитров след успеха си.

В следващия кръг първата ракета на България ще се изправи срещу Карен Хачанов. Руснакът победи шведския квалификант Микаел Имер с 6:4, 7:5.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ