ЦСКА задейства експресен план

7 Dni Sport02.11.2021
ЦСКА - Левски, Греъм Кери

ЦСКА е експресен план за привличането на нов футболист, съобщават колегите от медия „БЛИЦ“.

Става въпрос за креативен халф, който да връзва играта на „червените“. След напускането на Тиаго Родригес „армейците“ се нуждаят от подобен плеймейкър, тъй като само с Федерико Варела и преквалифицирания на този пост Греъм Кери нещата трудно ще се получат.

Аржентинецът е непостоянен през есенния полусезон, макар че през пролетта показа класа. Ирландецът пък не може винаги да мъкне „червените“ на гърба си.

Източник разкрива, че в ЦСКА вече са набелязали трима футболисти от чужбина, с които се преговаря.

Единият е южноамериканец и играе в западноевропейско първенство. Другият е европеец, а третият прави кариера в шампионат на бивша съветска република.

Идеята е ЦСКА да привлече един от тримата най-късно в края на декември, за да може още през януари да стартира подготовка с отбора.

„Максимум трима ще бъдат взети през зимната пауза, ако не бъде продаден някой от настоящите играчи. Креативен халф, ляв бек и нападател. Но е по-вероятно новите попълнения да са двама“, добавиха от Борисовата градина.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ