Лудогорец II с четвърта поредна победа, орлите обърнаха Левски (Лом)

лудогорецII

Лудогорец II записа четвърта поредна победа във Втора лига, след като направи обрат до 2:1 срещу Левски (Лом) в последния двубой от 15-ия кръг на втория ни ешалон. Капитанът на домакините Николай Христов откри резултата в 11-ата, но Владислав Найденов изравни в 28-ата минута. Тихомир Димитров обаче донесе пълния обрат и победата за „орлите“ с гол в 66-ата минута.

С този успех момчетата на Тодор Живондов се изкачиха до шестата позиция с 27 точки. Левски Лом остава на предпоследното 19-о място с едва 7 точки в актива си. В следващия кръг „орлите“ гостуват на Марек в Дупница, докато Левски Лом има пътуване до Пазарджик за мач с Хебър.

Домакините успяха да поведат в резултата в 11-ата минута с първата си по-опасна ситуация в срещата. След изпълнение на ъглов удар, при който вратарят на „орлите“ Владимир Росанов се намеси, капитанът на Левски Лом Николай Христов бе на точното място и успя да вкара топката във вратата му – 1:0.

Дубълът на „орлите“ обаче изравни в 28-ата минута. След изпълнение на корнер Владислав Найденов успя да засече във вратата на Дамян Дамянов за 1:1.

През втората част обаче гостите стигнаха до пълния обрат. В 66-ата минута вратарят на Левски Лом изпусна топката при центриране, от което се възползва Тихомир Димитров и отблизо успя да добави топката във вратата за 1:2.​

В крайна сметка футболистите на Лудогорец II удържаха преднината си и добавиха нови три точки към актива си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ