Стойчо Младенов е много огорчен. Каза нещо много странно за него.

7 Dni Sport29.10.2021
ЦСКА - Арда Кърджали, Анатоли Нанков, Стойчо Младенов

Легендата на ЦСКА и треньор на отбора Стойчо Младенов е огорчен от малкото публика, която е на мачовете на отбора в последно време.

Ето какво каза той по темата след вчерашния мач срещу Арда, спечелен от ЦСКА с 2:0. На „Армията“ имаше обидно малко хора…

„Те го знаят много добре, разговаряли сме по тази тема. Но защо е този отлив, аз нямам обяснение. И се получава само при нас. Виждате Левски, играят и феновете им почти напълниха стадиона. Нямам обяснение, нямам обяснение… Нямам обяснение защо феновете ни отсъстваха в мача с Арда. И не само в този мач. Липсват ни и те трябва да го знаят. Наистина ни трябва подкрепа, трябва да присъстват“, каза Младенов.

„Стойчо наистина е огорчен. Щом дава онези от сухата река за пример, значи нещата не са много приятни. Стягаме се и доказваме любовта си или не знам… вчера 200-300 срещу Арда, не е приемливо.“, пише Калоян Гущеров в голяма фен група на ЦСКА във Фейсбук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ