„Но от стадионите ехтят познати скандирания. Боби, чуваш ли ги?“

7 Dni Sport29.10.2021
Борислав Михайлов

Преди няколко дни Боби Михайлов заяви, че той бил помогнал много на ЦСКА. Пое си въздух и заяви, че негова била заслугата за връщането на феновете на стадионите. Разбира се не спомена нищо относно факта, че на голяма част от стадионите тези фенове се скъсват да го обиждат. Той си го каза: „харесва ви или не – аз съм президента“. На него му е добре. Хиляда лева глоба, са си хиляда лева глоба. Хазната се пълни. Той обаче си има репертоар – построената база, десетки игрища, великолепни условия, уникален ВАР… Сигурно, като извадят „Вера Су“ и за него ще си препише заслуги. Но по едни други въпроси от Централата не издават ни дума, ни вопъл, ни стон. Така например не разбрахме дали наистина са изнудвали ЦСКА, защо в делничен ден деловодството на Съюза не работи (в неплатен отпуск ли са), защо от БФС се бавят с документите към Търговския регистър за вписване на новия Изпълком, крие ли се изпълнителният директор на БФС от представители на определени клубове, кога ще бъде изпратена статистическата справка за ЦСКА в УЕФА…

Всъщност как искаме отговори на толкова генерални въпроси, след като в БФС в последния момент се сетиха да обявят програмата за започващият след седмица 14 кръг. Имаме сериозни подозрения, че го направиха подсетени от появили се в медиите критики, но все пак го направиха. Но само за мачовете на 6-8 ноември. След това идва пауза за националите и на чиновниците в Централата им е широко около вратовете. „Има време“, казват си и не бързат. Отборите чакат. Тези от Б група също… Те не знаят нито кога ще пътуват, нито кога да запазят хотел. Безтегловността в БФС продължава. Във всяка нормална, а и не толкова нормална държава програмата се знае с месеци напред. Само у нас, се работи от днес за вчера, а може и да не се работи. Карат го на силни, но празни приказки и то само около избори. Иначе и приказки няма.

Но от стадионите ехтят познати скандирания. Боби, чуваш ли ги?

Автор: Явор Пиргов / „Тема Спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ