Стойчо е различен

7 Dni Sport26.10.2021
ЦСКА - Левски, Стойчо Младенов, Анатоли Нанков

ЦСКА е в серия от два последователни лоши резултата, това нагнети напрежение. Най-вече тосе изразява в социалните мрежи, където се изразяват крайни мнения и сякаш всички забравиха, че Младенов е начело на този отбор от два месеца и за подвига срещу Виктория Пилзен преди само около 30 дни.

В този материал ще публикуваме мнението на Лъчезар Николов, което е е една идея по-различно:

„Стойчо е различен 90% от треньорите, които сме имали от идването на Г-н Гриша Ганчев досега. Той има Шампионски манталитет, успявал е в ЦСКА и като играч и като треньор. Притежава непримирим армейски екип зад гърба си си и опит, който е трупал десетилетия. Всички помним интервюто, в което тропа по масата и заявява, че ЦСКА ще бъде Шампион, а след няколко мача и го докарва докрай, вдигайки титлата над главата си. Аз му вярвам, а също така мисля, че той е последния правилен ход на ръководството и трябва да му се даде достатъчно време. Стойчо заяви, че до 2 годиниа, ако му се даде пълен картбланш ЦСКА е Шампион. Зова за пълна подкрепа и недомлъвките да изчезнат, а ние като фенове да бъдем на стадиона, срамно е колко сме малко от началото на сезона.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ