Левски преразглежда договора на „синия“ герой, вдига му парите

7 Dni Sport26.10.2021
Левски - ФК ЦСКА 1948, Ивайло Чочев, Марин Петков

На вчерашната тренировка Марин Петков не се готвеше наравно със съотборниците си, а завъртя няколко обиколки, след което се прибра в съблекалнята. 18-годишният нападател не е контузен, а получи почивка.

Младокът се превърна в герой за сините при успеха с 3:0 над Пирин Благоевград в последния двубой на столичани в първенството. Петков реализира две от попаденията за най-категоричната победа за Левски от началото на сезона. Станимир Стоилов се довери на халфа и го позиционира на десния фланг на нападението и младежкият национал се представи отлично в тази си роля.

Много вероятно е до края на тази година ръководството на Левски да преразгледа договора на Марин Петков, който е един от най-ниско платените футболисти на сините, пише „Тема спорт“. Очаква се те да му вдигнат месечното възнаграждение за стимул, а и да покажат какъв ще е новият курс на клуба.

Наскоро нов договор с по-добри финансови условия подписа друг футболист, който е налаган в титулярния състав при Станимир Стоилов – 22-годишният Андриан Краев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ