Росен Петров – Животното: Хич ми се не вярва да сме две години със Стойчо Младенов

7 Dni Sport26.10.2021
росен петров, животното

В червените групи и профили се водят усилени дискусии след последните два лоши резултата на отбора. Загуба в Лигата на Конференциите срещу Зоря Луганск и равен, като гост в Първа лига срещу Берое. В Стара Загора армейците дори нямаха голово положение.

Популярният фен на ЦСКА – Асен познат под прякора мечката написа следното на личния си профил:

„Явно повечето от „специалистите“ дори не осъзнават реалността и, че по някаква причина тръгне ли си Стойчо.. всичко свършва! Стига сте мачкали любимия ни клуб и оставете Младенов да работи!“

Публикацията му бе коментирана и от лидерите на Сектор „Г“ – Иван Велчев и Росен Петров:

„Абе и на Любо беше дадена година и половина ама… да видим след две – три загуби накъде ще е Стойчо, че мен хич ми се не вярва да сме две години с един треньор колкото и да ни се иска.“, написа Росен Петров.

„В момента положението откъм публика е позорно, не ми се мисли, ако махнат Стойчо какво ще е. Направо не мога да си го представя. Надявам се, че каквото и да става, разумът ще надделее. Най-вече при ръководството.“, написа Иван Велчев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ