„Иване, Иване. Осъзнаваш ли какво се случва?“

7 Dni Sport21.10.2021
ЦСКА - Левски, Иван Турицов, Здравко Димитров

Тази вечер ЦСКА илиза на стадион „Васил Левски“, а съперник ще бъде Зоря Луганск. Същият този отбор който отстрани „червените“ през 2019-а година в един от квалификационните кръгове на Лига Европа. Само петима футболисти от сегашния състав на ЦСКА са били в клуба по време на домакинския мач тогава. Един от тях е Иван Турицов.

Същият Иван Турицов бе изгонен в реванша в Украйна и вчера на пресконференцията призна, че двубоя за него ще бъде по-специален. Двубой, в който той ще иска да се докаже и покаже, че е от полза на отбора, а изгонването му тогава е било плод на скандалното решение на съдията, който в същата среща не даде и кристална дуза за „червените“.

„Иване, Иване. Осъзнаваш ли какво се случва? Получаваш втори шанс срещу същия отбор, изиграй един от тези твои перфектни мачове и помогни на ЦСКА за трите точки и нови 500 000 евро от наградния фонд на ЛК. Знаем, че можеш, ти го покажи за пореден път.“, пише Пейо Крайнов в една от известните „армейски“ групи по темата.

Снимка на Иван Турицов от реванша срещу Зоря Луганск в Украйна


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ