След тежката атака. Гришо изненада с признание за личния си живот.

7 Dni Sport21.10.2021
Григор Димитров, Лолита Османова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров разкри любопитен елемент от личния си живот, когато е около света на различни турнири.

В разговор с швейцарката Белинда Бенчич, в който двамата обсъждат как се справят с натоварения си график и постоянното пътуване, Гришо разкри, че винаги обича да има много цветя в хотелските му стаи.

„Много обичам да имам цветя в стаята си, не знам защо. Например обожавам голям букет червени рози. Успокоява ме и изглежда някак си романтично.“, заяви Димитров.

Той също така сподели, че няма проблем с това да си стяга багажа постоянно и че за негова радост може да заспи на най-различни места, което му помага с часовата разлика при пътуването.

Любопитно е, че Григор не обели и дума за атаката от Виктория Боня, която го атакува в национален ефир и го наклевети и злепостави. Тази му реакция е красноречива, че не желае да се замесва в инсценирани драми.

Нашенецът е щастлив с новата си любов Лолита Османова и се наслаждава на подема в кариерата си. Наскоро 30-годишният тенисист обяви, че има намерение да се състезава още 10 години на най-високо ниво.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ