Куман е пътник след тези думи

7 Dni Sport01.10.2021
Роналд Куман

Нароченият за гонене треньор на Барселона Роналд Куман даде скандална последна пресконференция, с която потвърди слуховете, че скоро повече няма да води тима след двубоя с Атлетико (Мадрид) утре от 22:00 часа.

Нидерландецът се изправи пред медиите и цитира сънародника си Луис Ван Гаал, който през 2000 година се обърна към журналистите с „Приятели от медиите, тръгвам си, поздравления!“.

Днес Куман засипа настоящото ръководство с критики за това, че не го уважават достатъчно и не са искрени в отношенията си с него.

„Никой не ми е казал нищо, но аз имам очи и уши. Разбрах, че президентът Лапорта е бил тук днес, но не сме се виждали. Вижте, уморих се да се защитавам. Няма смисъл. Един ден бих искал да ви кажа всичко, което мисля.

Истината е, че работим с това, с което разполагаме. Схемата на игра и представянето ни зависят от играчите. Ако имахме една торба с пари, Меси щеше още да е тук. Имаме силни играчи, които са контузени.

Всички знаят, че съм тук, за да помогна на клуба. Всичко обаче зависи от резултатите, а те не са добри“, заяви Куман.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ