Волейболните ни националки уредиха 8 контроли преди Мондиала

01f

Женският национален отбор по волейбол на България ще има няколко контроли срещу класни съперници по време на подготовката си за Световното първенство в Япония (29 септември -20 октомври) , съобщи за BGvolleyball.com треньорът Иван Петков.

На 31 юли нашите момичета заминават за Панагюрище, където ще останат на лагер в следващите две седмици. Именно там в местната зала „Арена Пасарел“ са първите две проверки срещу Белгия. Те са са официални контроли и ще бъдат на 9 и 10 август.

Следващите проверки са срещу Азербайджан, като „лъвиците“ ще гостуват на съперника в Баку. Приятелските срещи между двата отбора са предвидени за 17, 18 и 19 август.

Поредицата от контроли продължават с мачове срещу Германия. Засега те са предвидени за 29 и 30 август, но все още се договарят.

Договорената програма засега се завършва с гостуване на Сърбия. Двубоите със западните ни съседи ще бъдат на 5 и 6 август в Баня Лука.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ