Берое преподписа с капитана си Тихомир Желев

02

Капитанът на Берое Тихомир Желев подписа нов договор за още две години с клуба. Варненецът има вече пет сезона със „зелено-белия“ екип, в които с течение на времето се превърна в един от най-важните играчи на паркета.

Специалистът от зоната за 3 точки от година насам е и капитан на отбора, като вече има зад гърба си Купа и Суперкупа на България, както и триумф в Балканската лига. През миналия сезон той записа 29 мача за старозагорци, в които записа цели 29 минути престой на терена средно на мач и се отличи с 3.2 асистенции и 11.4 точки. Всеки трети негов опит от далечно разстояние вдигаше на крака беройската публика, попадайки в коша.

Пред клубния сайт Тихомир сподели, че очаква през новия сезон Берое отново да е сред водещите отбори в България. „Искаме да зарадваме верните ни фенове с колкото се може повече победи. Те го заслужават, защото ни подкрепят навсякъде“, каза Желев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ