Черно море ще прави първата си крачка в любимия турнир

7 Dni Sport23.09.2021
черно_море

Черно море излиза днес срещу Миньор в 1/16-финалите от турнира за Купата на България, в който през годините се утвърди като фактор. Носителят на Купата от 2015-а година гостува в Перник в 13:00 часа .

Георги Иванов ще ръководи този мач, а негови асистенти ще бъдат Костадин Тановчев и Кирил Чакъров. Четвърти рефер е Благой Манов.

Бранителят Цветомир Панов и крилото Родриго Вилела няма да вземат участие в срещата, тъй като продължават да се възстановяват от травми. Аут и за тази среща е и нападателят Евгений Сердюк, който все още няма права, за да участва в мачовете от първенството и купата. В групата не попаднаха още Фоде Гираси и Росен Стефанов. С 4 натрупани жълти картона до момента е испанският вътрешен полузащитник Пабло Гарсия. Не е изключено старши треньорът Илиан Илиев да не рискува с включването му в стартовите 11 и да го запази за шампионатния двубой с Пирин в Благоевград на 27-и септември.

Миньор е единственият отбор във Втора лига, който от началото на сезона не е допуснал загуба.“Чуковете“, в чиито редици се подвизават Божидар Васев и Ивайло Димитров, са на 4-о място във временното класиране с 20 точки. Футболистите на Христо Янев в домакинските си двубои са записали 3 победи и 3 равенства, като в тях редовно бележат. Най-резултатен в тима до момента е Методи Костов, който има 6 гола на актива си.

Групата на „Морето“: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Влатко Дробаров, Сами Ел Анаби, Васил Панайотов, Стефан Велев, Пабло Гарсия, Велислав Василев, Леандро Андраде, Родриго Енрике, Павел Георгиев, Мартин Милушев, Калин Георгиев, Зе Гомеш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ