БФС излезе с позиция за Хебър – ЦСКА: Избрахме стадион и начален час

7 Dni Sport21.09.2021
ЦСКА - Славия, Георги Кабаков

Мачът Хебър – ЦСКА от 1/16-финалите за Купата на България ще се играе на стадион „Българска армия“, обявиха от БФС. Спортно-техническата комисия съобщи за промяната, която се налага заради лошия терен в Пазарджик.

Както е известно, лидерът във Втора лига, воден от треньора Николай Митов, е домакин в срещата, като предложи тя да се играе на „Лаута“ в Пловдив. Босът на Локомотив Христо Крушарски обаче отряза колегите си от Пазарджик и се стигна до варианта с „Армията“.

Срещата е и с нов начален час – 18:00, вместо 16:00 ч. Taка ЦСКА ще „гостува“ на лидера във Втора лига на стадиона си в Борисовата градина. Двубоят ще се излъчва пряко по Диема Спорт.

Съобщението от БФС:

„Спортно – техническа комисия

Решение – 21.09.2021 г

По предложение на ПФЛ и двата клуба и със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от 1/16-финалите на Купа България между ФК Хебър 1918 и ЦСКА ще се играе по програма на 22.09.2021 г. от 18:00 часа на стадион „Българска армия“ в София, вместо на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик от 16:00 часа“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ