Последен шанс Брадли Мазику да остане играч на ЦСКА

7 Dni Sport21.09.2021
Левски - ЦСКА, Георги Кабаков, Брадли Мазику

Ситуацията около договора на левия защитник на ЦСКА Брадли Мазику остава без промяна. Роденият във Гранция конгоански национал все още не е подписал нов контракт с армейците, а настоящият му истиа през идното лято. При това положение той може да започне да преговаря с други клубове като свободен агент от Нова година.

Очаква се в следващите седмици червените шефове да направят послед опит да убедят играча и агента му той да продължи кариерата си на „Българска армия“. Неколкократните опити досега удрят на камък. В случай, че Брадли не подпише, не е изключено да бъде продаден през зимната пауза в първенството. Евентуалното напускане на бранителя ще е сериозен минус за наставника Стойчо Младенов, който не разполага с адекватни негови заместници.

Левият защитник се присъедини към ЦСКА през август 2019-а, а в неделя срещу Ботев Враца изигра своя мач №80 за тима, като вкара своето трето попадение.

„Тема: спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ