В Ботев Пд дадоха властта на Йотков! Той заема длъжността и на Палийски! Клубът се сдоби с два нови спонсора!

Ботев Пд - Ангел Палийски и Иван Йотков

На свое заседание, проведено на 24.07.2018 г. Съветът на директорите на ПФК „Ботев“ АД взе следните решения:
1. Предвид предстоящото прехвърляне на собствеността на акциите на Клуба и очакваните вследствие на това промени в състава на Съвета на директорите, както и с цел по-голяма оперативност, длъжността Председател на СД временно да се съвместява от изпълнителния директор.
2. Поискани са писмени обяснения от старши-треньора на представителния отбор относно негови публични изявления извън неговата спортно-техническа компетенция.
3.Съветът на директорите потвърждава, че Клубът е обезпечен във вече утвърдената финансовата рамка.
4.В първата седмица на август Клубът ще представи два нови сериозни спонсорски договора.

7DniSport.bg уточнява, че на практика изпълнителният директор Иван Йотков ще заеме и длъжността Председател на съвета на директорите, която досега се заемаше от Ангел Палийски. Поне до получаването на мажоритарния дял акции от Георги Самуилов ще е така. Медията ни уточнява още, че според Търговския регистър именно Йотков е човекът, който представлява клуба. Затова и точно той подписа договора с Община Пловдив за удължаването на срока на строителството на стадион „Христо Ботев“ според настоящия концесионен договор.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ