Ето го състава на новия Левски на Мъри, който ще гони победата на „Лаута“

7 Dni Sport10.09.2021
станимир стоилов

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов обмисля да направи само една промяна за двубоя с Локомотив (Пловдив), пише „Тема спорт“.

Пред Николай Михайлов се очаква да стартират Драган Михаилович, Христос Шелис, Гьоко Зайков и Иван Горанов. Мъри ще заложи на опитния швейцарец, въпреки че той се присъедини едва през тази седмица към подготовката на тима.

Стоилов заяви, че той все още не е в оптимална форма, но ще заложи на него за двубоя с черно-белите. Последното ново попълнение Хосе Кордоба ще остане на пейката и поне в първите двубои ще бъде резервен вариант на Шелис и Зайков.

Стоилов обмисля и други варианти, ако не може да разчита на пълни обороти на Михайлович. По десния фланг на отбраната той може да заложи на Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев. Първият дори игра като централен защитник в контролата срещу Марица Пловдив (5:2).

Стоилов ще заложи на схема 4-2-3-1. Малко пред защитата ще бъдат позиционирани братята Радослав и Борислав Цоневи. По крилата ще действат Здравко Димитров и Георги Миланов, а зад изнесения напред в предни позиции Билал Бари ще бъде поставен Димитър Костадинов. Младокът се понрави с представянето си в контролите по време на паузата за националните отбори и по всяка вероятност ще получи доверието на Станимир Стоилов. Това означава, че младежките национали Мартин Петков и Марин Петков ще стартират от пейката на „Лаута“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ