Треньорът на Славия заплаши Стойчо Младенов: ЦСКА да му мисли!

7 Dni Sport10.09.2021
златомир_загорчич

„Ще направим всичко възможно да вземем нещо от ЦСКА на „Армията“. ЦСКА да му мисли. Ще се раздадем на сто процента, в това няма съмнение. Надявам се да покажем и добра игра, защото напоследък не съм доволен от представянето ни. Да, резултатите ги има, на първо място сме, но има още какво да подобряваме и върху какво да работим. Ще ни е много трудно срещу ЦСКА. Ще е здрав двубой. Направиха доста добър и стабилен отбор, с качествени изпълнители, но за нас няма лесни мачове. Но обещавам да направим така, че и на ЦСКА да му е трудно срещу Славия“, закани се треньорът на белите Златомир Загорчич.

„Със завръщането си в ЦСКА и с резултатите, които постигна, показа какъв треньор е. Един от най-добрите в България. Знае как да си върши работата, за да извлича позитиви от нея. Вкара отбора и в групите на Лигата на конференциите. ЦСКА постепенно набра самочувствие“, похвали Загорчич колегата си в ЦСКА.

„Щом Калоян Кръстев отиде в ЦСКА, значи има качества. Добър футболист, страхотно момче. Със сигурност няма да му е удобно нито на него срещу нас, нито на нас срещу него. Той познава отлично Славия, а и ние неговите качества. Но това е футболът. Няма какво да го мислим. Това е част от играта. Излизаме на терена, раздаваме се на сто процента и който е по-добър – да спечели. Така виждам аз футбола“, добави бившият български национал.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ