Гриша Ганчев запълва празнина в ЦСКА, ето кого назначава до дни за нов шеф в клуба

7 Dni Sport30.08.2021
Иван Велчев - Кюстендилеца, Гриша Ганчев

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще назначи съвсем скоро нов шеф на Детско-юношеската школа на клуба. Според източници на БЛИЦ е много вероятно това да бъде бившият футболист на тима Добромир Митов, който в момента е треньор в ДЮШ.

Той заедно с изпълнителния директор Филип Филипов ще отговарят за отборите, в които тренират талантите на „армейския“ отбор. Митов е бил временно начело и на мъжкия състав на 31-кратните шампиони.

За последно шеф на Детско-юношеската школа на ЦСКА беше Пауло Кардосо. Португалецът се раздели с клуба в края на май и оттогава постът е свободен.

Кардосо е  първият треньор на Кристиано Роналдо в Спортинг (Лисабон) – през 1997 година. Той обаче така и не успя да се утвърди в школата на ЦСКА и даже се изпокара с част от треньорите, които си тръгнаха. Един от тях – Владимир Манчев, наскоро призна в интервю, че Кардосо е главният виновник за раздялата му с клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ