Не го чакайте повече Антов в ЦСКА, вижте какво пишат за него в Монца

7 Dni Sport29.08.2021
Валентин Антов

Валентин Антов едва ли идва от ЦСКА, за да е резерва, нищо, че е преотстъпен. Българският национал изглежда решен да направи силен сезон, след който да се откупят окончателно правата му, коментират медиите в Монца.

Според тях той ще бъде още една опция за защитата, която трябва да бъде в основната на атаката за елита. До този момент наставникът Стропа залагаше на формация с трима бранители, но сега ще може да ползва и вариант с четирима, след като събра достатъчно изпълнители за целта.

„Това изобилие на бранители обаче може и да доведе до раздялата с някой от тях. нищо че Галиани винаги е бил верен на един принцип още от Милан – за всеки пост трябва да има по двама играчи.

Трансферният пазар затваря във вторник, а феновете чакат и попълнения в атаката на тима. Те са уверени, че нещо ще се случи, защото това са Дните на Кондора (б.р. Галиани). Той винаги е успявал да направи удар в последния момент“, твърди primamonza.it.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ