Стойчо ги подкара „непобедимите“ и у нас, ЦСКА превзе „Тича“

7 Dni Sport29.08.2021
черно море - цска

ЦСКА записа трета поредна победа в първенството, след като надделя над непобедимия досега тим на Черно море. Само преди 3 дни Стойчо Младенов се разправи и с непобедимия в Чехия тим на Пилзен.

Столичани стигнаха трудно до успеха с 1:0 и така спази традицията варненци никога да не записват 2 поредни победи над „армейците“.

Единственото попадение падна в 62-ата минута чрез Жорди Кайседо! Мазику намери чудесно Кери отляво, който даде остър пас по земя към еквадореца. Кайседо се възползва от грешка на Живко Атанасов и разстреля вратата на домакините отблизо! Това бе първи гол, който Черно море допуска като домакин от началото на сезона.

Домакините имаха един сериозен шанс в 47-ата минута, когато Стефан Велев стреля от дъгата, а Димитър Евтимов увисна и топката бе напът да влезе във вратата. Томас Лам обаче я изчисти току пред голлинията.

В 73-ата минута пък Жозе Гомеш от домакините бе изгонен за втори жълт картон.

За първи път през сезона на вратата на ЦСКА застана Димитър Евтимов. Отново титуляр в Първа лига пък бе Чатакович, който се отчете с фантастичен удар в гредата.

 

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ