Левски е на път сензационно да купи национал от Локо Пд

7 Dni Sport13.08.2021
бирсент карагерен

Селекцията в Левски далеч не е приключила, пише „Тема Спорт“. Заради изключително слабото начало на първенството сините бързат да подсилят отбора.

Те наредиха три поредни загуби на старта и са твърдо на последно място в класирането.

От „Герена“ преговарят за привличането на национала Бирсент Карагарен, както и за северномакедонски защитник.

Очаква се развитие около трансферите на двамата в Левски да има през следващата седмица.

„Сините“ са в контакт с ръководството на Локомотив Пловдив за десния флангови играч Бирсент Карагарен. От „Лаута“ обаче държаха да имат в състава си 28-годишния футболист за двубоите от Лигата на конференциите.

В последните 3 сезона Карагарен е сред най-постоянните играчи на „черно-белите“. Той може да пристигне на „Герена“ без дори за него да бъде плащана трансферна сума.

За сметка на това обаче Левски и „черно-белите“ ще делят 50 на 50 парите от евентуална негова продажба в чужбина. Към футболиста на Локомотив (Пловдив) има интерес и от няколко турски клуба. Така че „сините“ имат конкуренция за подписа на национала.

Наред с това Левски иска да подсили защитата. Клубът води преговори със северномакедонски централен бранител. Въпросният играч е съгласен да премине на „Георги Аспарухов“.

Очаква се да бъдат уточнени последни условия, преди набелязаният официално да стане играч на столичани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ