Ей, иконите на ЦСКА, спрете да се плюете! Целта е… Лудогорец

7 Dni Sport10.08.2021
любослав_пенев

Бившият изпълнителен директор и футболист на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира пред „Тема Спорт“ казаното от Любослав Пенев на специално свиканата от него пресконференция.

„Не одобрявам това, което се случва. Не ми харесва, че Любо напада Стойчо. Все пак той е поел ЦСКА и трябва да го направи по-добър. Срещу Осиек играхме фантастично, но да не забравяме, че и при Любо изнесохме много силен мач в Разград за купата.

Призовавам да се спре с цирковете и нападките. Никой няма да спечели от тях. Това са две икони за нашия клуб и не бива да има такова разделяне.

Много се радвам, че сега Младенов получи пълните права за трансферите. Винаги съм твърдял, че след Паро Никодимов той е най-добрият треньор за ЦСКА.

С цялото си сърце пожелавам успех на ЦСКА и Стойчо Младенов срещу Осиек. Убеден съм, че ще ги отстраним, като съм предвидил резултат 1:1. Един такъв успех ще е много важен за феновете, но за съжаление няма да промени нищо в клуба. И миналата година играхме в групите на Лига Европа, но проблемите си остават. Не е важно да опитваме да изградим само добър първи отбор, трябва да опитваме да детронираме Лудогорец като клуб. На всички нива“, каза Майкъла.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ