МАЧЪТ НА ИСТИНАТА: Скучаещият без мачове Олимпиакос срещу непобедимия Лудогорец

7 Dni Sport10.08.2021
олимпиакос - лудогорец

Стадион „Хювефарма Арена“ в Разград ще посрещне отборите на Лудогорец и Олимпиакос за реванша между двата тима от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата е тази вечер от 21:00 часа.

Двубоят от efbet Лига между „зелените“ и ЦСКА през уикенда бе отложен, така че разградчани имаха доста време да се подготвят за реванша срещу Олимпиакос.

В момента „орлите“ са непобедени в девет поредни срещи, като в този период записват седем победи и две равенства. Лудогорец не е допуснал повече от гол в нито един от мачовете от серията си без загуба.

Гръцката Супер Лига ще стартира в края на следващата седмица, което поставя Олимпиакос в липса от официални срещи в техния актив. Те са само три за отбора до тук, като в предишния кръг от Шампионска лига гръцкият първенец се справи трудно с шампиона на Азербайджан.

Олимпиакос победи на два пъти с по 1:0 азерския шампион Нефтчи, като фокусът на тима още от предишния сезон е върху стабилността в Европа.

Треньорът на тима Педро Мартинс ще може да използва един от основните си халфове в реванша срещу Лудогорец. Става дума за Андреас Бухалакис. 28-годишният футболист получи травма по време на първия мач срещу Нефтчи.

Добрата новина в лагера на Лудогорец е, че в тима няма контузени или наказани играчи. Аут за мача отново ще е Клаудиу Кешеру, като никой от клуба не дава точен коментар по темата. Румънският голаджия играе за дубъла на разградчани.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ