Любо Пенев отсече: Напрежение няма! Имаме подкрепата на Гриша Ганчев и сина му

любослав_пенев

Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев похвали играчите си за желанието срещу Лиепая и призна, че само голът за „червените” е липсвал. Треньорът акцентира още веднъж, че има пълната подкрепа от Гриша и Даниел Ганчев и поздрави феновете на отбора.

„Нищо не се обърка. Ние изиграхме много добър и сериозен мач. Имахме четири ситуации за гол, но не се получи. Много добра оценка давам на отбора. Няма никакво объркване. Само голът липсваше, нищо друго. Поздравих момчетата в съблекалнята. Търпение, има втори мач и без напрежение. Имахме инициативата, водехме играта, контролирахме мача”, започна Пенев.

„Те имаха положения след нас. Ако говорим за ситуации.. Въпросът е кой ще вкара гол, оставяме ги за следващия мач. На мен ми харесва новото правило, че няма гол на чужд терен, не ме притеснява. Искам да благодаря на феновете за подкрепата, която винаги я имаме. Понеже ме питате дали има напрежение: Както аз, така и отборът имаме пълната подкрепа от Гриша и Дани Ганчев. Абсолютно пълната подкрепа”, продължи Пенев.

„90 минути игра Кери с добра динамика и е нормално да се умори. Валентин Антов е в болница, трябва да го зашият на едно-две места. Варела получи контузия срещу Лудогорец в Суперкупата, има неприятност с тибията. Най-вероятно няма да бъде готов за реванша, ще се оправяме с това, което имаме. Аз съм оптимист, че ЦСКА ще продължи”, завърши Любо Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ