Сираков призна за преговори с букмейкър: В понеделник викам Цоневи и Краев за нови договори

Левски, Наско Сираков

Собственикът на Левски обяви няколко изключително добри новини за сините. Той е категоричен, че звездите на тима – братя Цоневи и Андриан Краев, ще парафират нови договори в понеделник. Също така босът на сините допълни, че финансовото положение на клуба е далеч по-добро от това през миналата година. Също така Сираков каза, че е предложил на букмейкърска компания част от акциите, но тя трябва да реши дали ги иска.

„Още мърдам. Имал съм много по-добри периоди – и като футболист, и като ръководител“, каза Сираков пред „Дарик радио“.

Още в понеделник ще извикам братя Цоневи и Краев, за да подпишат нови договори с Левски. Те могат да приемат предложение от другаде, но мисля, че няма да го направят. Благодаря на всички футболисти – на тези, които останаха, на тези, които си тръгнаха, на всички треньори в школата. Шапки долу пред тях, защото се научиха да работят без заплащане. Надявам се, че ще излезем от този водовъртеж“, допълни Наско Сираков, който коментира и разговорите си с букмейкъра „Палмсбет“.

„700 хил., 1 милион на месец? Това е несериозно на този етап. Сътрудничеството обаче ще бъде изключително изгодно за футболния клуб. Но да се говори за цифри ще е некоректно.

Преди две седмици предложих акции на „Палмсбет“, но трябва да се обърнете към тях дали ги искат.

Миналата година ситуацията бе далеч по-тежка, отколкото сега. Финансовите задължения към персонал и футболисти са значително по-малки. В едно съм сигурен: Левски не само ще започне първенството, но и ще го завърши. Дълговете са по-малко от миналата година. Можем значително по-спокойно да гледаме в бъдещето“, каза Сираков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ