Ботев (Вр) готви сериозна селекция! Под Околчица чакат играчи от Англия, Бразилия и Португалия

ботев_враца

Ботев (Враца) договори привличането на двама нови футболисти с опит в българския футболен елит.

„Вече имаме договори с двама български футболисти с опит в Първа лига, които ще се присъединят към Ботев (Враца) утре. Тази седмица на проби пристигат централен защитник от Англия и халфове от Португалия и Бразилия. Водим преговори с още няколко млади български играчи“, съобщиха от клуба, но не уточниха конкретни имена.

Ботев (Враца) започва днес в 17.00 часа лятната си подготовка за новия сезон с водосвет за здраве на стадион „Христо Ботев“. Веднага след това тимът заминава за Мездра, където ще тренира тази седмица поради възстановяване на тревната настилка на двата клубни терена.

Първото занимание ще води новият старши треньор Даниел Моралес с помощник Радостин Александров, а Юлиян Левашки ще отговаря за вратарите. Към щаба ще се присъедини още един треньор, който ще отговаря за кондиционната подготовка.

Общо девет футболисти от миналогодишния състав няма да играят повече за Ботев. „След края на изминалия сезон не бяха предложени нови договори на Даниел Гаджев, Атанас Зехиров, Аласан Ндайе и Самир Аясс.

„За съжаление Венцислав Керчев и Петър Атанасов отказаха предложението ни за нови контракт, а Христо Златински и Валери Домовчийски решиха да се завърнат в родните си клубове. На вратаря Христо Митов (36) е предложена позиция в клуба“, обясниха от Ботев Враца.

„Въпреки спекулациите от изминалата седмица, Ботев (Враца) нито се разпада, нито се предава. Предстоящият шампионат ще е много тежък за нас, но целта ни е да променим философията на клуба и да подобрим миналогодишното си класиране. Ще даваме шанс на млади и мотивирани футболисти, които ще растат покрай опитните играчи“, заявиха от управата на клуба.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ