Славия представи двама нови! Загорчич отсече: Този сезон трябва да е по-добър от миналия

златомир_Загорчич

Следващият сезон трябва да бъде значително по-добър за Славия. Това обяви треньорът на „белите“ Златомир Загорчич. Той се завърна начело на столичани в края на миналия шампионат, заменяйки Александър Тарханов.

„Надявам се новият сезон да бъде много по-добър от миналия. Очаквам себераздаване от футболистите в мачовете и тренировките Дано се опазим здрави и без контузии. Тогава можем да мислим за него повече. Славия винаги трябва да мисли за класиране на по-предни позиции. Това трябва да бъде мисленето на отбора в съблекалнята. Надявам се да го постигнем“, заяви Загорчич преди първата тренировка от лятната подготовка.

Той разкри подробности около селекцията на отбора.

„Ще има още двама или трима нови човека. Радослав Кирилов е с нас, въпреки че има здравословни проблеми и сега не е тук. Винаги може да се случи някой да бъде продаден в чужбина. Искам малко да засилим конкуренцията в състава. Мисля, че ще се справим. Ще направим всичко възможно отново да бъдем в евротурнирите. Иска ми се да запазим тези хора, които са в съблекалнята, но трябва да има и конкуренция“, каза още специалистът.

От 20 юни Славия ще замине на подготвителен лагер в Банско, който ще продължи до 10 юли. Ден по-рано е първата контрола на „белите“ – от 18.00 часа срещу Марек на стадион „Славия“.

„Отиваме на лагер, за да се подготвим добре и да влезем здраво в първенството. Надявам се да печелим мачовете. Това е начинът, по който трябва да мислим и да действаме. Не може да си позволим подобно нещо, като през миналия сезон“, завърши Златомир Загорчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ