Официално: Ботев и Великов се разделиха! Врачани представят новия си треньор утре

веселин_великов

Ръководството на Ботев (Враца) обяви официално раздялата на клуба с наставника Веселин Великов. Утре клубът от стадион “Христо Ботев” ще обяви името на новия старши треньор.

Ето какво написаха врачани:

„За съжаление днес се разделихме с Веселин Великов. Въпреки позитивните емоции в края на изминалия сезон, през последната седмица не успяхме да стигнем до обща визия за развитие на отбора. Благодарим на Веско, че се присъедини към нас в много труден момент и с негова помощ успяхме да запазим мястото си в елита на българския футбол. Сега за Ботев Враца е време да поеме смело по нов път. Пожелаваме успех на Веско в новите му футболни предизвикателства. Утре ще обявим имената в новия треньорски щаб, планираната подготовка, съперниците за контроли и кои момчета остават в клуба и през новия сезон. Селекцията не е спирала и още на първата тренировка идния понеделник ще се включат част от новите футболисти.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ