Мъри Стоилов чака да бъде назначен преди да се започне работа по селекцията на Левски

станимир стоилов

Станимир Стоилов, който евентуално може да се завърне като треньор на Левски, въобще не е работил по селекцията на „сините“, разкриха от „Герена“.

Мъри е обявил пред Наско Сираков, че ще се захване с нея, след като официално бъде назначен на поста и стане ясно с какъв бюджет ще разполага за нови попълнения и заплати. В последно време се появяват спекулации по темата, които не отговарят на истината, пише Мач Телеграф.

Стоилов не бърза с търсенето на нови попълнения или изготвяне на черен списък за гонене, най-малко защото през последните 13 години, откакто не е треньор на Левски, завръщането му се е обсъждало на най-високо ниво минимум 10 пъти, но до момента така и не се състояло.

Няма да е изненада, ако и този път Мъри не поеме „сините“. Припомняме, че легендарният треньор има едно единствено условия, за да се завърне на „Герена“ – кандидатът за акциите на Левски Джоузеф Диксън да стартира процедура по изграждането на нов стадион и база на клуба. Стоилов няма претенции за висока заплата. Нито иска много пари за селекция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ