ЦСКА май намери заместник на Тиаго! Ето с кой преговарят армейците

тиаго

ЦСКА преговаря с национала на САЩ Кени Сайеф, съобщава американският спортен журналист Лари Хенри-джуниър на профила си в „Туитър“, позовавайки се на източник от обкръжението на играча. Според изнесената информация, разговори с 27-годишния халф водят още полският Раков (Ченстохова) и израелският Апоел Беер Шева.

Кени Сайеф има договор с Андерлехт до 30 юни 2021 г. и след това става свободен агент. Той има сериозен опит в белгийското първенство, където е изиграл общо 111 мача и 14 гола за Гент и Андерлехт. Като цяло статистиката му за двата отбора е 147 срещи и 16 попадения. С Гент става шампион на страната и носител на Суперкупата през 2015 г. В последните два сезона халфът е бил преотстъпван на американския Синсинати и полския Лехия (Гданск).

Кени Сайеф е роден на 17 декември 1993 г. в американския Панама Сити (щат Флорида). Родителите му са от израелското арабско малцинство и на тригодишна възраст семейството му напуска САЩ и се връща в Израел.

Сайеф играе за всички израелски национални отбори от 16-годишни до мъжкия представителен тим, за който има две срещи. През 2017 г. ФИФА му позволява да започне да играе за САЩ и дебютира на 27 март 2018 г. До момента вече е участвал в четири срещи на националния тим на американците.

Кени Сайеф може да играе еднакво добре като атакуващ полузащитник и по левия фланг на атаката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ