Официално: ЦСКА представи първо ново попълнение

Йоан Баи

Френският офанзивен халф Йоан Баи е първото ново попълнение на тима за предстоящия сезон. Футболистът, който скоро ще навърши 25 години, премина успешно медицински прегледи и официално подписа с червените, обяви сайтът на „армейците“.

Преди това ЦСКА е финализирал детайлите по трансфера с досегашния му отбор Кане Русийон. Баи е кадър на школата на Амиен, но досега кариерата му е преминала през по-скромни отбори в родината му.

През пролетта играчът впечатли с изявите си в турнира за Купата на Франция, където беше с основен принос за успешното представяне на Кане Русийон. Изявяващият се като крило и зад нападателите състезател донесе сензационната победа за тима си срещу гранда Олимпик Марсилия. След това пак с негово попадение бе елиминиран втородивизионният Булон, а на 1/4-финалите в надпреварата Баи бе трудно удържим и за защитата на елитния Монпелие.

Наред с договора си, французинът получи и индивидуална програма, изготвена от треньорския щаб на ЦСКА, по която да тренира. Той ще започне още от първия ден подготовка с носителите на Купата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ