ЦСКА удари Берое като за финал! Кайседо блесна с нов гол, градушка спря за малко мача

цска

ЦСКА завърши сезона с победа! Армейците се наложиха с 2:0 над Берое в последния 5-ти плейофен кръг (31-ви) в Първа лига. Кайседо откри резултата още в 4-ата минута, а в началото на второто полувреме Тиаго оформи крайния резултат.

Преди двубоя капитанът на ЦСКА Петър Занев получи плакет, тъй като днес изиграва последния си двубой с екипа на „червените“.

В 4-ата минута Кайседо беше на точното място и засече топката с глава, след като Тиаго центрира перфектно и ЦСКА стигна до гол аванс. „Червените“ продължиха да бъдат по-активния тим, но Кайседо пропусна да удвои малко по-късно след пас на Занев.

Берое отвърна с греда на Конте, който получи пас от Хасани, но ударът му беше спрян от страничния стълб на вратата на Евтимов в 14-ата минута на мача. Берое направи още няколко добри атаки към вратата на Евтимов, но Конте не се възползва от ситуациите. ЦСКА атакуваше чрез Кайседо най-вече, но той на два пъти беше изпреварен от вратаря Ганев, който следеше играта и се намеси доста добре.

До почивката едно падане на Александър Василев в 33-ата минута в наказателното поле на ЦСКА след съприкосновение с Дончев беше подминато от главния съдия Вълков, който прецени, че няма наказателен удар. Кукула в последните мигове на първата част не съумя да изравни резултата.

Берое започна доста активно втората част, но ЦСКА вкара гол. В 48-ата минута Тиаго Родригес с отличен удар направи разликата между двата тима два гола. Берое отвърна с удари на Кукула, който беше неточен и Хасани в 56-ата минута, но Евтимов улови.

Митко Митков опита опасен удар в 70-ата минута, но топката не намери целта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ