Тайна среща между Сираков и Стоилов!? Ето какво са се разбрали двамата

наско_сираков

Босът на Левски Наско Сираков е имал тайна среща със Станимир Стоилов, която се е състояла още преди седмица, твърди Блиц. На нея „синият“ шеф е разкрил пред легендарния треньор подробностите относно смяната на собствеността на „Герена“.

Наско е отправил покана към Мъри да се завърне на работа в Левски като наставник при условие, че договорът с английския бизнесмен и инвестиционния фонд бъде подписан.

Сираков добавил, че ще даде огромна власт на Стоилов в спортно-техническата част от управлението на Левски и стабилна за родните стандарти заплати. Наско бил категоричен, че иска големият тандем между двамата да се завърне и за него вариант №1 за треньор на тима винаги е бил Мъри. От своя страна Стоилов е приел поканата при положение, че английският инвестиционен фонд поеме спасението на Левски в свои ръце. Сделката се очаква да бъде официално обявена в края на тази или през следващата седмиц

Двамата са обсъждали даже и трансферната политика – колко нови да бъдат привлечени през лятото. Говори се, че Левски ще привлече петима нови футболисти.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ