Любо Пенев бесен на част от футболистите след загубата от ЦСКА 1948

любослав пенев

Настроенията в ЦСКА се смениха коренно само за три дни. След финала за Купата на България и радостта от 1:0 срещу Арда дойде конфузно 0:1 от дебютанта в елита ЦСКА 1948. За първи път в историята си 31-кратните шампиони загубиха от този съперник.

И това предизвика гнева на треньора Любо Пенев. Наставникът на ЦСКА призова всеки от футболистите да преосмисли в кой клуб играе, коя емблема защитава и коя фланелка носи, пишe „Труд“. „Червените“ имаха значително предимство в головите положения, бяха по-активни, но не се справиха със задачата. В добавеното време пък Жорди Кайседо можеше да изравни от дузпа, но Даниел Наумов спаси изпълнението му от бялата точка.

След поражението ЦСКА завършва трети в Еfbet Лига след Лудогорец и Локомотив (Пловдив). За последно „армейците“ не бяха сред първите два в крайното класиране 2015 година. Тогава сезонът отново завърши при Пенев като треньор, a ЦСКА финишира пети.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ