Черно море „окуця“ за мача с Левски! Илиан Илиев дава шанс на талантлив младок

илиан_илиев

Наставникът на Черно море Илиан Илиев определи групата за домакинството на Левски. Двубоят е днес от 20:30 часа на стадион “Тича” във Варна.

Наказани са Пабло Гарсия и Влатко Дробаров. Аут заради травми са Зе Гомеш, Илиан Илиев, Родриго Енрике и Денислав Ангелов. Треньорът на варненци взе в групата футболист от школата на клуба – Мартин Милушев, състезаващ се в Елитната група до 19 години.

Мачът тази вечер е без значение за класирането на „моряците“, които твърдо са седми и ще играят бараж за Лигата на конференциите срещу финалиста за Купата на България – Арда (Кърджали) (на 30 май). За Левски залогът е дали завършат осми или девети, като и двете позиции са антирекорд за вековния клуб, който досега не беше финиширал по-назад от седмата позиция.

Групата на Черно море: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Виктор Попов, Даниел Димов, Мартин Дичев, Мартин Милушев, Васил Панайотов, Емил Янчев, Стефан Велев, Велислав Василев, Леандро Андраде, Павел Георгиев, Файсел Касми, Исмаил Иса, Рориго Вилела


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ