Интригата приключи! Черно море удари Царско село и си осигури място на баража за Европа

царско_село_Черно_море

Черно море победи Царско село с 1:0 като гост в среща от 31-ия кръг на Групата за Лига Европа на Първа лига.

С това „моряците“ вече са недостижими на седмата позиция, даваща право на бараж за участие в евротурнирите, и с това убиха интригата, правейки протоколни срещите на Левски, Царско село и Ботев (Пловдив) до края. На 30 май Черно море ще гостува на Арда в Кърджали (четвъртия от топ 6) в директен мач за последно европейска квота и участие в Лигата на конференциите.

Двубоят на „Арена Царско село“ започна вяло и първата част ще се запомни само с две по-опасни атаки на гостите от Варна. Началото на втората също не предложи нищо особено, докато не дойде 66-ата минута, в която гол на Царско село бе отменен заради засада.

Само шест минути по-късно варненци решиха всичко с попадение на Пабло Гарсия за крайното 1:0.

До края домакините останаха с човек по-малко заради втори жълт картон на Луис Педро в 76-ата минута, а десет след това играта беше спряна за малко заради това, че Илиан Илиев – младши и баща му (треньорът на Черно море) влязоха в спор с фен на Царско село.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ