Миланов се чуди с кого утре да счупи срещу ЦСКА прокобата „Робърта“

7 Dni Sport24.04.2021
Левски, пресконференция, Живко Миланов

Временният треньор на Левски Живко Миланов ще смени позицията на Драган Михайлович за дербито с ЦСКА. В последните двубои фланговият играч бе използван като крило. Срещу армейците обаче ще бъде върнат в отбрана и ползван като десен бек, пише „Тема спорт“. Това означава, че Ивайло Найденов ще бъде на пейката.

Най-големите колебания на Миланов са свързани с нападението. Дилеми има кой да бъде на лявото крило, както и на кого да бъде заложена върха на атаката.

Здравко Димитров не е в оптимална физическа форма, но най-вероятно ще стартира срещу армейците утре. Той пропусна последните двубои на сините заради здравословни проблеми.

Миланов има няколко опции за централен нападател, като засега везните клонят към това да стартира Билал Бари. Засега той все още няма гол в официален мач за Левски. Сините не се разписаха в последните си три срещи – Черно море (0:0), Лудогорец (0:3) и Локо Пд (0:1). Тоест не са вкарали след продажбата на Найджъл Роберта.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ