Радикален обрат! Берое вече има четирима нови играчи и все българи

7 Dni Sport24.04.2021
локомотив_пловдив_берое1

Берое ще смени курса за новия сезон. Заралии ще разчитат основно на български играчи, като се откажат от голям брой от чужденците. На доста от тях им изтичат договорите след края на сезона и едва ли ще бъдат продължени. Над 10 са играчите, които имат контракти с Берое до юни, след което стават свободни агенти. Единствените преподписали на този етап са Иван Минчев и Александър Цветков.

Подобен ход на побългаряване преди година предприе Арда и се видя, че това донесе успехи на кърджалийци, които гонят тройката и са на финал за купата.

За целта в Стара Загора вече са започнали действия по връщането на свои футболисти, които са във Втора и Трета лига. От Янтра Габрово ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец Бургас ще се върне Валентин Иванов. Спортният директор Валентин Грудев вече призна за подписан предварителен договор с капитана на Царско село Реян Даскалов. Наскоро от Локомотив София бе привлечен бившият младежки национал Илиян Стефанов.

Възможно е под Аязмото да настъпят и по-радикални промени, като всичко зависи от спонсора на клуба.

Не е изключено временният треньорски екип, който бе обявен – Петър Колев, Ивко Ганчев и Слави Жеков, да остане и за постоянно. Всичко зависи от резултатите, които ще постигнат до лятото, до когато със сигурност ще водят Берое. В щаба остава и кондиционният специалист Пламен Липенски.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ