Туристи и местни от Банско с малки роли в третия сезон на “Ол Инклузив”

7 Dni Sport05.03.2021
Сериал

Чобанови и Сиромашки – двете приятелски семейства, главни герои в комедията “Ол Инклузив”, се отправят на зимни приключения в третия сезон на сериала на Нова тв.

Ако в началото му зрителите се смяха с тях, докато гледаха как си изкарват на почивката си в Царево, а след това и във Велинград, сега двете семейства ги очаква щура снежна зимна ваканция в Банско. Дестинацията е толкова ключова, че курортното градче става главно действащо лице в продължението на сериала.

“Както винаги с героите от “Ол Инклузив” ще е много весело, но те ще се изправят и пред доста премеждия, които ги завихрят във вълнуваща въртележка от комични събития по време на почивката в Банско. Едно от предизвикателствата за героите в новия сезон е да разберат каква е цената на приятелството и какво е значението му за всеки един от тях. Другата основна тема на третия сезон е свързаността ни с българските традиции и фолклор, които са заложени у всеки от нас. Ако връзката ни с този корен е хармонична, тя ни прави по-щастливи и пълноценни като хора”, разказва продуцентът Краси Ванков.

В третия сезон зрителите отново ще видят познатите актьори в главни роли. Ненчо Балабанов и колежката му Елена Атанасова ще са съпрузите Христо и Марияна Чобанови, а Любен Кънев и София Маринкова – Пламен и Елена Сиромашки. Те и колегите им заминаха за Банско, където и на студ, и на сняг работят пред камерата.

Всъщност снимките в курорта продължават и сега и всички са добре подготвени за зимните условия там. “Освен топлото облекло обаче най-добра работа върши страхотното настроение на екипа. Този екип от сезон 1 е като едно семейство, спойката помежду ни се получи идеално от самото начало. Завързахме много приятелства и така се работи с едно наистина уникално настроение.

Ние си го считаме вече като семейна ваканция, която чакаме с нетърпение всеки сезон. Актьорите живеят заедно през цялото време на снимачния процес за разлика от снимките на всички останали сериали. Това създава още по-семейно и ваканционно настроение. С невероятно положителни емоции се снима всеки ден, а след снимки оставаме пак заедно. Голям смях пада. Настроението е страхотно, това си личи и на екран”, разказват от продукцията.

Забавните случки са не само по сценарий за пред зрителите, а продължават и след като спре камерата. Вечер, когато приключи работният ден, всички се събират заедно и не спират да се шегуват. Когато имат по някоя почивка между сцените, актьорите не пропускат да отморят в спа центъра или да се разходят в най-романтичната старинна част на Банско.

“Сигурни сме, че нашата радост, забавление и приятелска атмосфера от снимките се предават на екрана и оттам към зрителите. Те определено имат нужда от един такъв позитивен филм като “Ол Инклузив” с всичките му чисто човешки послания. Един сериал за доброто, семейството и приятелството. Неща, за които от време на време сме склонни да забравяме в забързаното ни ежедневие”, казват от екипа.

Както винаги, и сега към актьорския състав ще се присъединят няколко нови попълнения и така в сюжета ще влязат още герои. В образа на един от новите персонажи ще се превъплъти актьорът Юлиян Малинов, който играе в няколко от най-харесваните постановки на театър “София”. Покрай неговия герой ще има доста обрати в сюжета на “Ол Инклузив”.

В снимките на третия сезон се случва да се включат туристи или местни хора от Банско, като някои дори получават малки роли. Участието им не е случайно – продуцентите много държат на него и затова преди да започнат снимките в Банско, още при подготовката на третия сезон, правят няколко предварителни кастинга на място. Вярват, че жителите на един град също са част от неговия облик – допълват атмосферата и я правят автентична. Затова винаги, когато снимат някъде – било то на море или планина, искат да се потопят изцяло в атмосферата на това място и задължително канят местните да участват в снимките на сериала, а те го правят с голям интерес.

Така например в третия сезон в ролята на рецепционистка в хотела влиза актрисата Силвия Терзиева, която живее в Банско.

“Желанието ни е да бъдат показани красотата на Банско, фолклорът и историята на този град. Всяко кътче у нас носи своя дух и енергия, това е нашето богатство. Идеята е заедно да преоткрием България – да намерим нова енергия, нова сила и нова емоция, за да бъдат припомнени българските курорти на зрителите, защото определено има какво да видим у нас. Всички тези неща влизат в синхрон с мотото, което екипът ни има като мисия – “Да преоткрием красивата ни България”, казва още продуцентът Краси Ванков.

“Ол Инклузив” тръгва на 5 март, петък, от 20 ч по Нова тв.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ