Нова версия за бъдещето на ЦСКА! Ганчев прехвърля акциите на букмейкърска компания и….!?

Царско село - ЦСКА, Данаил Ганчев, Трифон Попов, Гриша Ганчев

Нова версия за бъдещето на ЦСКА се появи на хоризонта. Според Блиц, има немалка вероятност новият съсобственик на клуба да бъде синът на Гриша Ганчев – Данаил.

Бизнесменът вече обяви, че се оттегля, но след това изскочи информация, че има вероятност да размисли и да остане в Борисовата градина.

Наши информатори обаче съобщиха, че Ганчев твърдо е решил да остави футболното кормило и да прехвърли своите проценти на сина си.

Припомняме, че другите двама основни акционери са Юлиан Инджов и Христо Стоичков.

Както е известно, от ЦСКА обявиха официално, че клубът е финансово обезпечен до края сезона.

„Да, всичко за заплати, премии и всякакви разходи е осигурено до 30 юни. Що се отнася до собствеността – наистина има вариант Данаил Ганчев да поеме нещата в свои ръце.

Съществува и още една вероятност – на мястото на Юлиан Инджов да влязат собствениците на популярна у нас букмейкърска компания. Знаете, че в момента Ганчев и Инджов имат еднакъв брой акции.

При новата структура, ако се стигне до този вариант, основен акционер ще бъде Данаил Ганчев, а въпросната компания ще е втора. Т.е. – ще има по-малко акции от сина на Гриша.

Стоичков ще си остане трети от гледна точка на процентите на акциите“, разясниха запознати.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ