Бруно Акрапович: Благодаря на г-н Ганчев, че ми даде такъв силен отбор

бруно_акрапович

Наставникът на ЦСКА – Бруно Акрапович, коментира сътресенията в клуба през последните дни. Собственикът на „червените“ – Гриша Ганчев, заяви, че се оттегля от клуба и ще предаде акциите си. Последва среща с феновете, която сякаш не доведе до развръзка и какво ще се случва на „Българска армия“ тепърва предстои да разберем. Въпреки това, специалистът заяви, че атмосферата в клуба е спокойна и играчите не са притеснени от събитията.

„Всички бяхме изненадани, но това нещо трябва да се приема като професионалист. Тази ситуация не е по-лоша от това, което съм видял като футболист. Надяваме се на позитивно развитие. Това е работата ни, нищо ново няма. Този момент трябва да мине бързо и да се концентрираме върху мача. Реакцията на играчите е позитивна, виждам, че искат да се раздават на терена и да дадат всичко от себе си“, заяви Акрапович.

„Мога да говоря само за мача, само това ме интересува. Грижа се за спортните неща, за това отборът да върви напред. Благодаря на г-н Ганчев за това, че ми е дал такъв силен отбор, за да мога да работя. Сега аз трябва да продължавам в тази посока. Всички искаме много да зарадваме феновете с победа. Футболистите приемат случващото се като мотивация за още по-голямо раздаване и себедоказване“, допълни наставникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ