Уникално постижение! Само нападател на Ботев (Вр) е вкарвал на ЦСКА при Акрапович

ботев_враца_цска

Нападателят на Ботев (Враца) Даниел Генов направи нещо уникално онзи ден в контролата с ЦСКА, загубена от отбора му с 1:3 на „Армията“. Преди мача той беше единственият българин, който е вкарвал гол във вратата на „червените“, откакто отборът беше поет от Бруно Акрапович. Във вторник Даниел пак опъна мрежата и затвърди постижението си.

Преди това нападателят Генов вкара в мача между двата отбора за първенство, спечелен с 2:1 от „червените“ на „Армията“. В останалите 4 официални мача на родна земя – с Ботев (Ихтиман) за Купата и с ЦСКА 1948, Ботев (Пд) и Левски за първенство, „армейците“ не са получавали гол във вратата си. Не го направиха и в предсезонните контроли до споменатия мач с Ботев (Вр).

Няма съмнение, че идването на Бруно Акрапович заздрави солидно защитата на тима, която се справи стабилно и в Лига Европа, допускайки само две попадения в три мача – победа 3:1 над Рома, 0:1 от Йънг Бойс и 0:0 с ЧФР Клуж.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ