Спартак (Варна) размаха пръст на Ботев (Враца) заради неспазена уговорка

спартак варна - левски 2

Ръководството на Спартак Варна излезе с гневна позиция по повод пропаднала контролно среща с Ботев Враца. Врачани предпочели да играят с елитния Черно море и отказали проверката с лидера в Североизточната Трета дивизия.

Лидерът на Североизточната Трета лигааСпартак Варна отправи остри обвинения към Ботев Враца заради пропадналата контрола между двата тима. Първоначално врачани трябваше да излязат вчера, 27-и срещу другия варненски тим Черно море, но поради лошите метереологични условия проверката не се състоя и беше преместена за утре. Когато в предварителната програма е била тази със “соколите“.

„Утре (29.01.2021) нашият тим трябваше да изправи сили срещу състава на Ботев (Враца) в контрола, която е част от подготовкатта на отбора.

За наша огромна изненада контролата беше отказана в последния момент от старши треньора на Ботев Враца Антони Здравков.

Действията на Антони Здравков уронват авторитета на клуб като Ботев Враца и е повод за размисъл от страна на ръководството. Със сигурност подобни действия не прилягат на професионален клуб, състезаващ се на най-високото равнище в българския футбол, се казва в декларацията, публикувана на официалната страница на спартаклии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ